I ett ständigt kommunikationsflöde.

Läste följande artikel hos IDG idag och det slog mig – alla sätt som vi kommunicerar på. Alla kontaktvägar vi måste lägga vikt vid och avlyssna. Jag menar, hur får du informationen i ditt jobb och i din vardag?

Kanske kommer du till jobbet och får informationen vid fikarasten om vad nästa projekt är? Du startar datorn och får informationen via ert intranät. Kanske får du den via ett CRM-system. Kanske kommer den till dig via e-post? Kanske som ett telefonsamtal till kontoret? Fax eller mobilsamtal. Kanske som ett sms. Kanske som ett snabbmeddelande i MSN?

Detsamma gäller på det rent privata planet. Antingen får du den via den du lever tillsammans med. Vänner. Mobilen. Sms. E-post, snabbmeddelande, via din nätverkssajt på Lunarstorm eller Facebook. Forum och blogginlägg. Tidningar, TV, radio, brev eller via hemtelefonen.

Helt klart känns det som om vi börjar drunkna i all information vi måste ta emot från alla dessa källor. Men vad ska man göra för att få en lösning på det?
Kanske säga upp sitt fasta telefon-abonnemang, slänga mobilen överbord, sälja TV’n, faxen, datorn och låsa in sig i en hydda i skogen. Ho-ho! Hörs jag nu? 😉

2 tankar om “I ett ständigt kommunikationsflöde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *