Jonasson gillar: Tuk Tuk Rally!

Bläddrade igenom min skivsamling tidigare i kväll och råkade snubbla över tre album med det svenska punk/pop-bandet Tuk Tuk Rally.
För er som inte hört bandet kan man väl enklast beskriva deras låtar som trallvänliga, vardagliga och ibland med lite sorgsna texter. De har även figurerat på en del punksamlingar (läs. Definitivt 50 Spänn m.fl.) fast enligt mig så är det nästa lika mycket pop som punk över Tuk Tuk Rally.
Tyvärr existerar inte bandet sedan hösten -96 då man bestämde sig för att lägga av och gå skilda vägar. Sångaren, och låtskrivare Roger Karlsson blev soloartist, men hur det sedan gick för honom har jag inte full koll på. Någon som vet?

Dags att ta en ta en whisky i baren och lyssna på ”Irländsk Whisky”. Later…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *