Poets Of The Fall.

Nu när jag har en egen blog som jag får skriva precis vad jag vill i, så tänkte jag passa på att tipsa om en popgrupp, nämligen finska Poets Of The Fall.

potf.gif

För er som inte redan känner till dem, kan jag berätta att de tre grabbarna slog igenom med sin första låt som ledmotiv till datorspelet Max Payne 2: The Fall Of Max Payne. Låten Late Goodbye ligger med som soundtrack när du tittar på sluttexterna. Den är också specialskriven för spelet.

När jag själv varvade Max Payne 2 och fick höra låten var jag helt såld.
Det är precis den typen av musik man förväntar sig från ett spel som detta. Lagom melankoliskt sound och texter som ger tid till eftertanke.

Tyvärr fanns låten inte att få tag på förrän under sensommaren 2004. Då släppte POTF sin första singel, som innehåller fyra versioner på Late Goodbye samt det rysligt bra spåret Everything Fades. Kort därefter, i september, kom andra singeln Lift med ytterliga ett par nya spår i precis samma anda som de första två.
Nu väntar albumsläpp den 19 januari 2005 för debutplattan Signs Of Life. Ett givet köp för Jonasson!

Om du vill veta mer om Poets Of The Fall så kan jag rekommendera den officiella hemsidan där du även kan hitta smakprov på samtliga fyra låtar från bägge singlarna. Vill du köpa skivorna, så gör du det enklast och billigast (19:-/st.) på CDON.com.

Vill du, kan du även ladda hem mitt egendesignade POTF-wallpaper till din dator. Klicka bara på länken nedan (1280×1024, 582kB).

potf_thumb.jpg

Peace!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *