Jonasson unplugged!

Hallå i kylan!
Här kommer en hälsning från ett kallt hus i Skene, efter stormen igår/inatt. Strömmen lämnade oss vid 16:30-tiden igår eftermiddag och sen dess har det varit svart…i 23 timmar. Men nu har stormen bedarrat och allt verkar vara tillbaks i sin ordning igen. Förutom i trädgården, där taket på förrådet och växthuset hade blåst åt helvete samt ett träd som hade vällt.
Vi var förresten uppe i Ljungskile idag och hämtade Firebirden som fått ny vinterplats. Fy fan vad det såg ut längs vägarna… Omkullblåsna träd och ledningsstolpar överallt sedan ovädret i natt. Det var inte alltid så lätt att ta sig fram, ens på länsvägarna. Dessutom var alla bensinmackar stängda längs vägen på grund av strömavbrott, så det var nätt och jämnt att vi kom fram med bilen. Sista halvmilen gick nog mest på ångor…
Nä, nu ska Jonasson peta in en pinne i brasan och försöka få upp lite värme här hemma. Tja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *