N1 is back in town!

n1.jpg

Jepp, Jonasson kunde bara inte hålla sig längre. Efter att ha köpt den ”indepentent-utvecklande” svenska mobiltelefonen Neonode N1 på releasedagen den 1 november 2004 och återlämnat den en vecka senare på grund av usel ljudkvalitet vid samtal, så blev igår begäret för stort och jag var tvungen att köpa en ny N1’a!
Mycket har hänt med mjukvaran sedan starten i november. T.ex. så har Neonodes N1’a fått stöd för GPRS, MMS, svensk programvara, ett nytt spel och en hel drös med buggfixar! Och visst är det en jäkligt läcker telefon, förvisso utan många finesser såsom Bluetooth, Java och vibrator – men ändå en riktigt cool nalle som nu funkar som den ska! Och dessutom är den svensk!

Can’t live without my N1!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *