Blå, blå känslor…

pripps-bla.gif

Tittar man sig omkring så märker man snart att våren faktiskt knackar på dörren. Krokusarna börjar titta upp i trädgården, temperaturen stiger, snön smälter, folk börjar putsa på sina motorcyklar och sommarbilar, man ser nercabbade Saab 9-3’or på vägarna, vinterdäcken hamnar i garaget, folk börjar få pollenallergi. Ja, ni fattar vinken va!?
Mitt i allt detta så står Jonasson och c:o just i en grym uppladdning för årets (dock aningen sena) Sälen-semester! Känns lite knepigt att sitta på internet och boka skidor nästan ända fram i april.
Men så hände nåt som kom att få mig att se ljust på framtiden igen.
Nämligen ett glatt besked som jag fick av min stereobyggarpolare (se nedan) som var i Tyskland och handlade öl på självaste påskafton. Det är nämligen så att Pripps Blå numera finns att få tag på på Calles Grenz-Shop i tyska Burg för 66SEK per flak (24x33cl) Inte tråkigt alls! Jonasson har givetvis provsmakat några flak och ger tummen upp!

Sommaren är räddad alltså! 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *