Årets IT-personlighet?

Fan, blir man inte förbannad när man läser aftonbladet.se idag och ser att deras oerhört självgode krönikör och lame recensent Fredrik Virtanen har blivit nominerad för Guldmusen i kategorin ”Årets IT-person”? Allt detta för han ska försöka sluta röka den 1 juni och bloggar om detta varje dag på ovan nämnda tidnings hemsida.
Alltså, hur i helvete kan mannen överhuvudtaget bli nominerad? Det är för mig en gåta!
Kriterierna för att få Guldmusen som årets IT-person är följande, och jag citerar;

”Priset delas ut till en person som gjort anmärkningsvärda insatser på IT-området, det kan handla om att använda tekniken på ett smart sätt, att starta eller driva företag inom området eller att på något annat sätt ha utfört prestationer som är värda att uppmärksamma.”

Vad har Fredrik Virtanen gjort för anmärkningsvärt under året? Har det i så haft med IT att göra? Knappast! Visst, han har startat en blogg – wow. Blogga kan ju vilken apa som helt göra. Se bara på mig…
Jag har ingen koll på IT-branchen, säger han själv. Så varför, o varför nominera denna stackars finne för att han har en alldeles egen sluta-röka-blogg? Inte ens det konceptet var han först med, enligt honom själv.

Hela situationen är absurd och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *