Klippa gräs.

Idag har jag klippt gräset här hemma på tomten. Ett par timmar av total avslappning i sinnet… Det är bara jag, gräsklipparen och gräsmattan som existerar just då…och så öl.
Konstigt det där med öl och gräsklippning, det går liksom inte att skilja på dem. Nu menar jag förstås inte att jag blir sugen på att klippa gräs så fort jag dricker en öl. Nej, det är mer tvärtom kan man väl säga. Om jag klipper gräset så måste jag automatiskt ha en bärs i näven – det funkar liksom inte annars. Det SKA bara va så!
Kopplingen känns lika naturlig som att man blir pinkenödig när man hör porlande vatten. Det bara är så – acceptera!

Nu ska jag nog gå ut och se om det finns någon mer gräsmatta i grannskapet som behöver klippas.
Tja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *