Fickminne!

minneskort.transflash.01.jpg

Tjackade ju ny 3G-nalle för en dryg vecka sen och eftersom den bjöd på möjligheten att ansluta ett externt minneskort så stod det ju snart ganska klart att Jonasson var tvungen att införskaffa ett sådant och det snabbt! För man vill ju inte stå utanför möjligheten att lyssna på musik och kolla film i mobilen nu när möjligheten ges.
Sagt och gjort, jag beställde ett minneskort av typen Trans Flash. Har aldrig varit i kontakt med dem innan, men det är en mindre variant av de betydligt vanligare SD-korten kan man säga. Mest avsedda för mobila enheter.
300 pix får man hosta upp för 256Mb och kortet är som synes mindre än min tumnagel. Inte så illa att klämma in en kvarts gig på så lite yta. Så numera får jag in flera timmars musik i nallen. Jonasson gillar!

By the way så är dagens låt On & On med Peter Tägtgren, alias Pain.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *