Jonasson – mobilnörd!

Satt och diskuterade med tjejen härom kvällen och hon kom fram till att jag är en prylbög utan dess like, mest för att jag haft 4-5 mobiltelefoner det senaste året. Ok, det kanske säger en del tänkte jag och började så försiktigt räkna vilka mobiltelefoner jag kan komma ihåg att jag har haft sen jag köpte min första. Det blev några stycken… 🙂 (äldst först)

– Nokia 2110
– Philips Fizz
– Samsung SGH-2400
– Ericsson T28
– Ericsson T39
– Sony Ericsson P800
– Ericsson T39
– Sony Ericsson Z600
– Neonode N1
– Nokia 5110
– Neonode N1
– Nokia 6310
– Motorola RAZR V3
– Samsung SGH-Z500

Tror detta är den kompletta listan, men jag kan ju ha glömt nån gammal nalle från svunna tider. Som synes dyker två telefoner upp på flera ställen i listan, det beror helt enkelt på att jag köpt samma modell en gång till – i Ericsson-fallet beroende på att T39’an är så grymt bra. Vad gäller N1’an så hoppades jag nog bara att den skulle vara bättre andra gången… 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *