Spelbiten!

Köpte nytt grafikkort till den gamle PC’n här i veckan. Mitt gamla Ti4200 fick istället ge plats åt ett lite nyare Nvidia 6600. Ok, kanske inte top of the line men det får duga så länge tills det är dags att byta moderkort, processor och rubbet nån gång fram i vinter.

Men så fort man köper ett nytt grafikkort så börjar det dra lite extra i speltarmen. Man vill ju se vad tekniken presterar i lite nyare spel med stöd för SM 3.0, DX9 och allt vad det är.
Så idag har jag finjusterat alla grafikinställningar i Splinter Cell: Chaos Theory och Driv3r. Men det räcker inte. Jag känner mig nödgad att installera gamla Half-Life 2 som har fått stå och samla damm sedan en vecka efter att jag köpte det i vintras.
Det har till och med gått så långt att jag nog blir tvungen att sticka till stan i morgon och köpa GTA: San Andreas, Battlefield 2 eller Guild Wars bara för att se vad mitt nya grafikkort går för.

Guild Wars förresten, det verkar riktigt coolt. Någon som spelat det?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *