Catch-up!

God morgon!
Har precis släpat mig till kontoret för att komma ännu en dag närmare semestern. Dagens första mugg kaffe står på skrivbordet och ryker och utanför fönstret kan ja se att solen börjar värma en daggfylld gräsmatta på andra sidan parkeringen…

Tänkte passa på att tala om vad som hänt i Jonassons värld de senaste dagarna.
I tisdags bar det sig inte bättre än att jag gick och köpte en bil, en Volvokombi närmare bestämt. Jag hittade en privatannons på Traderamotor.com på en Volvo V40 2.0T Greyline Business Edition -99 som såg oerhört fräsch ut. Var iväg och provkörde den förra veckan, sen var jag såld. Så nu får Firebirden stå och ta det lugnt i garaget ett tag.

volvo.v40-01.jpg

Igår så. Onsdag. Då stack Jockemannen och undertecknad till Borås och strök omkring runt OnOff och Elgiganten där vi slickade på plasma-tvapparater. Okej, kanske inte riktigt slickade men vi dreglade nog lite i alla fall.
Och som vanligt när Jonasson för en gångs skull har pengar på fickan så bränner det utav bara helvete. Och för att lösa dett problem så investerade jag dryga 20.000 i en 42″ plasma-tv från LG.

lg.plasma.gif

Så nu är Jonasson en ytterst fattig man igen! Och i kväll blir det Texas Hold’Em hemma hos mig. Då lär man väl spela bort det sista av den lilla lön som finns kvar… Återkommer med rapport i morgon om jag fortfarande har datorn kvar då, vill säga…

Peace!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *