Mein teil!

metaltown.2005.jpg

Fan vilken urladdning!! Var i Göteborg på Metaltown igår och rockade loss till de tyska pyroteknikerna i blytunga industri-metallbandet Rammstein. Som vanligt bjöd de på eldkastare, bländande strålkastare och en urladdning utan dess like.
Resan fram till spelningen kantades av regn och ännu mera regn. Vi drog igång vid 10-tiden igår förmiddag med några bärs, men när vi kom fram till Göteborg vid 13-tiden så började det spöregna. Sen höll det i sig fram till 22.30-tiden ungefär, precis när Rammstein skulle kliva på scen. Underbart! Man var inte bortskämd med solsken, men det var skönt att kläderna fick torka lite i värmen från eldkastarna på scenen.

Nu är det dags för Gudfadern II på nya plasman. Och sen är det måndag igen…

4 kommentarer

 1. Tjenare var även jag med på spelningen.
  Håller på med ett par polare att fixa ihop ett filmminne från spelningen men saknar ett par låtar i video (Rammstein då dvs).
  Är du intresserad och har videos så kan du väl kika in på adressen som jag bifogade med, finns mer info där.

  Hörs hade fin fint!
  /Ola

 2. Tjena! Kul sida ni satt ihop. Riktigt proffsig. Tyvärr har jag inga videos från den spelningen. Har en del kortare klipp från Judas Priest, Metallica m.fl. sedan tidigare men som sagt inga kompletta låtar tyvärr. Men det vore kul att se resultatet från Metaltown om du kommer över några videos med Rammstein därifrån. Keep in touch!

  Rock on!

 3. Tackar för komplimangen, sidan din var riktigt snitsig också 🙂
  Är lite intresserad av dina Judas priest och Metallica klipp ev också, vi fixar ihop lite spelningar som vi själva har filmat men saknar ett fåtal låtar.
  judas Priest, Metallica och Rammstein är tre namnvärda.

  Ifall du är intresserad av att haka på så kan du väl höra av dig på min mail rammsteinizied@gmail.com så kan vi snacka lite.

  Hoppas att höra av från dig du verkar en trevlig själ
  /Ola

  P.s för att locka lite så får du såklart ett exklusivt exemplar av den spelningen som du bidrar till (som inte kommer säljas eller såkallat bootlegtradas). 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *