Musik i veckan…

Jepp, innestående vecka – nummer 27 för året för att vara exakt, bjuder på en hel del i musikväg för Jonasson med vänner.
Vi börjar redan på torsdag med sommarevenemanget Sommartorsdagar i Borås. På scen står Alacazar… Ok, inte riktigt my cup of tea men det är ju ett jävligt bra skäl till att träffas gamla polare och ta ett gäng bärs på stan. Sen kommer vi till lördag – då är det årets största musikhändelse i Sverige, alla kategorier – Iron MaidenUllevi! Sista spelningen på europaturnén för gubbarna i Maiden. Den kommer även att direktsändas av SVT och SR P3 Rock i både Sverige och Finland. Lär bli grymt drag som vanligt!! Förband är förresten svenska In Flames samt Mastodon från USA.
Sen på söndag blir det lite evenemang med jobbet, närmare bestämt i Kungsbacka, dit vi åker för att se gamla kvintetten Status Quo, Smokie samt Jill Johnson! Kan bli kul…fast man är nog lite seg efter Maiden förstås.

Ja, det var väl vad vecka 27 har att bjuda på i år. Sen får vi vänta ända tills vecka 30 innan vi kan rocka loss med Hammerfall och RammsteinMetaltown i Göteborg. Väl mött där!

Jo förresten, dagens låt är gamla goa demon med JävlaranammaKulspetspenna i fickan.

Mycket länkar? Jepp, Jonasson gick bärsärkargång med Google! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *