Smakar på ett regn…

Idag kom äntligen det efterlängtade regnet och åskan som rensade luften rejält vid lunchtid! Skönt som fan! Har varit iväg och besiktigat Firebirden idag, gick igenom med en 2’a på ett jäkla antennfäste – surt! Trodde i och för sig att jag skulle få en hel hoper tvåor på bilen eftersom den mest har stått avställd och inte är gjort någonting vid på åratal, men den verkar ha hållt sig hyffsat ändå.
Var iväg och fiskade med Lundberg och Jockeman nu ikväll också. Jag drog första firren, en liten sketen gädda som fick simma vidare och sen kontrade Jockeman med en lagom stor ”kvällsmat-aborre”. Den fick dock följa med hem och hamnade väl senare i stekpannan kan jag tro… Det blev nog mums med en kall bira till!

Nä, nu börjar klockan närma sig halv tolv…dags att gå till sängs så man är utvilad inför veckans sista arbetsdag! I morgon kväll väntar ett par timmar Guild Wars. Höres!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *