Svensk Windows XP Pro x64 Edition dröjer…

Vi som sitter på 64-bitarsprocessorer från antingen AMD eller Intel och väntar på en svensk version av Windows XP med stöd för den nya 64-bitarsteknologin verkar få vänta ett tag till…

Normalt sett räknar Microsoft med att släppa lokaliserade versioner av nya operativsystem cirka 3 månader efter att den engelska versionen släpps, vilket borde inneburit föregående månad (den engelska släpptes i april 2005). I vilket fall som helst så har inget hänt. Kontaktade Microsoft om detta häromdagen och frågade hur det står till med den svenska versionen och ett eventuellt releasedatum men de sa bara att den var på gång men kunde inte ge ett officiellt datum för släppet… Det är väl bara att bita ihop och hoppas att det dyker upp under hösten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *