Benzin!

Visst, bensinpriserna stiger och svämmar över alla bredder och det är utan att man lämnas med ett stort gapande svart hål i plånboken när man tvingas pynta upp långt över tolv spänn för en ynka liter bensin.
Och vad försvarar sig bensinbolagen med då? Jo, man skyller på orkanerna Katrina och Rita som härjar i USA. Nu undrar jag – är USA världens ledande oljeproducent? Knappast! Det är arabländerna. Men som vi är vana vid så ska amerikanarna ha sin del av kakan ändå. Och ”over there” har man mage att klaga på bensinpriserna som knappt uppgår till hälften mot här hemma i Sverige. Lågt! (Men inte så lågt som Glocalnet) 🙂
Ok, sen ska ju Ringholm och boysen ha in en fet skatt på varje liter bensin som vi gör åt också. Och vem får betala den skatten? Jodå, vi skattebetalare – med beskattade pengar! Sverige i ett nötskal. Just my two cents!

Men det var inte det jag skulle komma till, utan vad titeln på det här inlägget egentligen antydde var att de tyska pyroteknikerna i industrimetalgruppen Rammstein snart släpper sin nya singel Benzin från kommande plattan Rosenrot. Den 7 oktober är det dags för singelsläpp men redan nu körs videon flitigt på bland annat MTV, så om du inte redan har sett/hört det så spana in MTV på kvällarna. Tungt som vanligt!!

rammstein.benzin.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *