Kvällen är räddad!

fahrenheit.box.jpg

Gissa om Jonasson hade bråttom hem efter jobbet idag!? Idag är det ju releasedag för actionthrillerspelet Fahrenheit som jag har tjötat om lite grann här tidigare i bloggen. Så direkt efter jobbet drog jag till stan och köpte spelet (enda exemplaret i stan, reserverat till mig förstås) och skyndade mig hem. När jag kom innanför dörren möttes jag av en hemsk upptäckt – strömmen hade gått! Fick sätta mig och äta min inhandlade pizza och bläddra igenom nya numret av M3 i väntan på att elen skulle återvända.
Men nu äntligen har jag installerat Fahrenheit-DVD’n och är redo att börja spela. Första intrycket lär komma senare i kväll/natt, om jag kan slita mig!

Peace!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *