Pengar i fickan som bränner…

Visst har du känt det förut? 25’e i månaden. Löning. Nya fräscha sedlar prasslar i byxfickan. Vad ska jag köpa??
Just så känns det nu! Låg i sängen igår kväll och förkovrade mig i en fet katalog med fälgar. Tänkte det var dags att utrusta Volvon med ett gäng splitternya fälgar… Fast det är klart, smakar det så kostar det!
Sen sitter jag här och funderar på om man skulle köpa en dator till och sätta i vardagsrummet, så man kan koppla den till TV’n och ha den som mediacenter här hemma. Hade varit fett. Är också på jakt efter fyra nya vinterdäck. Och en 19″ TFT, så att jag kan ha två skärmar på skrivbordet. Sen ska vi bygga om toaletten i höst. Och så behöver jag ju snabbare bredband också. Och mer ram-minne förstås. En ny bilstereo hade inte suttit helt fel heller. Och ett spoilerkit. Microsofts nya Media Center-tangentbord hade passat bra i TV-rummet. Nya Windows XP Pro x64 Edition behöver inhandlas under hösten också.

Eller som Madonna så fint uttryckte sig om alla sina pengar en gång i tiden;

”Jag har många hål att stoppa dom i!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *