Kändisar och media…

Satt och surfade som vanligt när jag besökte Aftonbladets hemsida och får en fet BILD-EXTRA rubrik upptryckt i nyllet. Dagens huvudnyhet är nämligen att skådespelaren och sångaren Loa Falkman har varit inblandad i en bilkrasch! Visst är det hemskt!?
Det media försöker förstora upp till dagens händelse är inget annat ett vanligt missförstånd i trafiken. Loa missade enligt utsago att stanna då han hade väjningsplikt och blev därför påkörd från höger av en kvinna. End of story!
Folk dör i katastrofer och terrorattacker, svälter och blir påkörda varje dag. Men nädå, när det vankas kändisskvaller så är de profithungriga kvällstidningarna där direkt med näbbar och klor och chefredaktören gnider sina händer i skadeglädje! Det gäller ju att sälja flest lösnummer, och då kan man skriva vilken skit som helst!

Nä, tacka vet jag Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter. Där nämns bagatellen överhuvudtaget inte. Där fokuserar man inte på kändisskvaller, utan på riktiga nyheter!
Kanske skulle Aftonbladet & co. ges ut en gång per vecka istället och jämställas med Hänt Extra och Se & Hör eller vad nu blaskorna heter…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *