Fullt ös medvetslös!

Ja herre jävlar vilken fest det blev i lördags. Ett julbord på Hotel Stenungsbaden slår det mesta.
Vi började lite lugnt med förfest framåt tretiden i lördags eftermiddag. Det blev ett gäng öl, Jäger och grogg ackompanjerat av Maiden – Rock In Rio på DVD’n på högsta volym. Förfesten fortsatte sedan på bussen upp till Stenungsund och när vi väl satt oss till bords framåt 19-tiden så var man riktigt mjuk i knäna. Det var ordnat så att vi t.o.m. fick ett eget julbord på stället, i ett helt eget rum med egen underhållning. Den stod förresten gamle goe Lasse Kronér för. Fast jag tyckte nog han var lite återhållsam i baren sen. Han stod och sög på nån liten grogg där som nästan såg ut att dunsta…
Ja, sen var det koma mest hela kvällen. Åkte nog ut ett par gånger om. Tog en sväng runt hotellet och sen fjäskade jag mig in igen. Inför hemresan hade jag laddat med öl i en påse längst bak i bussen. Turligt nog hann jag tömma denna ICA-kasse, för helt plötsligt hade någon omhändertagit den och använt som spypåse istället… Trevligt!
Som vanligt höll Jonasson låda i bussen på vägen hem till mångas stora förtret, då vettiga själar faktiskt försöker sova sig igenom hemresan. En annan gick ju ut hårt med Jävlaranamma-allsång och mer öl – rond två! 🙂

Skandaler var det ont om också. Vi hade ju ett par lågoddsare som levde upp till förväntningarna och det är ju alltid kul. Speciellt idag när man kom tillbaks till jobbet… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *