Fredag!

Ja då var det fredag och helgen närmar sig. För egen del har jag redan varit hemma sen i tisdags eftersom jag legat i sjuksängen med halsont, förkylning och feber. Men det börjar gå åt rätt håll nu i alla fall. Konstigt det där, med att män blir dödssjuka så fort vi får en liten sticka i fingret. Men det är väl för att kompensera att vi är så grymt hårda i övrigt, vad vet jag!?

Var på Bilprovningen idag. Det var ingen rolig historia, kan jag nämna. Besiktningsmannen log mot mig, ni vet det där elaka hånflinet, när han sa att jag nog borde tänka på att byta bromsarna här fram. Ja tjena, sa jag. Ska bara hosta upp några tusen. Efter en stund tyckte han tydligen att det var ett trevligt nöje att sätta prickar på min bil, så nu blir det till att byta bromsar bak också. Jo, jag tackar ja…

I morgon blir det Liseberg för att riktigt känna in julstämningen. Sen blir det ostbricka och vin hemma hos bekanta på kvällen. Blir nog riktigt trevligt!

Vi hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *