Helgen som gick…

liseberg.vinter.jpg

God kväll!
Så var det nu måndag igen och arbetsveckan känns som om den aldrig kommer att ta slut…
Helgen gick alltför fort den här gången också. I lördags åkte vi till Göteborg och skulle gå på Liseberg. Taskig tajming visade det sig, eftersom Labero höll show på Svenska Mässan, Christer Sjögren smörsjöng på Rondo och Elton John fyllde Scandinavium. Plus att det var lördagkväll och ANINGEN mycket folk ute.
Vi knatade runt en dryg timme bara för att hitta en restaurang där vi slapp stå i kö för att få bord. Det blev till slut en mycket god middag på en kinakrog i närheten av Scandinavium. Efter det traskade vi bort till Liseberg och då var det inga direkta köer längre. Vi gick där inne och myste i julstämningen och sken ikapp med alla 4 000 000 lampor i träden.
När vi kom hem framåt halv elva så bjöds det på ostbricka med kex och diverse alkoholhaltiga drycker. Inte dumt, det heller.

Igår stod det dop på schemat. Fyra stycken samtidigt närmare bestämt!
Det var dags för min systerson och hans fru att döpa sin förstfödda. Alva Magdalena fick hon heta. Fint, tycker jag!
Efter kyrkan bjöds det på glögg, massor av smörgåstårta, kaffe och gräddtårta. Man var riktigt mätt när man åkte hem i snöyran. Och lite trött… Resten av dagen gick som i en dimma, och det slutade med en enkel hamburgare och Gisslan på DVD. Bra film för övrigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *