Lineage 2 back in town!

Yes, äntligen är man tillbaks i mmorpg’et Lineage 2 igen efter några månaders bortavaro!
Det hela grundar sig egentligen i att jag bytte mitt gamla Windows XP mot nya fräscha Windows XP x64 Edition. Ett byte som var mycket positivt, förutom att jag inte längre kunde starta Lineage 2 på min dator. En anticheat-komponent vid namn GameGuard fungerade nämligen inte med 64-bitarsoperativ. Tji fick jag.

Men igår installerade jag ännu en gång spelet på 64’an och satt och fipplade lite med diverse startfiler och annat. Och till slut lyckades jag faktiskt få igång spelet, genom att helt enkelt radera hela underkatalogen som innehåller det så kallade GameGuard-skyddet. Så tji fick dom!

Så nu har jag aktiverat mitt konto igen och SmallBill är återigen ute i skogarna och härjar tillsammans med sin kompis Dottie på Teon-servern. It’s great to be back!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *