Trött!

Go’kväll bloggers!
Nu tänkte jag avsluta den här kvällen och krypa till kojs. Det har varit en givande kväll.
Först var jag iväg hemma hos vår personalchef och installerade ett bredband samt ett trådlöst nät och en VPN-anslutning mot jobbet. Fast det var värt besväret, för jag fick med mig en skotsk whisky hem! 🙂

Och nyss vid pass 23:31 avslutade jag ett telefonsamtal med vår webshopsutvecklare från Åmål som jag skrev om tidigare ikväll. Vi har suttit och gått igenom lite buggar inför presentationen i morgon. Det är fortfarande en hel del som måste göras, men jag tänkte jag skulle vara på jobbet vid 06.00 i morgon, så har jag tre timmar på mig att få allting i ordning.

Fram tills dess – sova!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *