Mamma Mia!

God kväll!
Hemkommen från vår kungliga huvudstad för några timmar sen. Fyra par var vi som satte och oss i en folkabuss och drog iväg tidigt igår morse för att hinna upp till Cirkus ute på Djurgården till föreställningen av Mamma Mia! som började klockan 15.00. Vilket drag det var! Först tog vi en skagenbaguette med champagne i baren på Cirkus och sedan bänkade vi oss för nästan 3 timmar underhållning i världsklass!
Mycket duktiga skådespelare, dansare och sångare underhöll i Björn och Bennys Abba-musikal Mamma Mia! Enda nackdelen var väl att alla texter är översatta till svenska och det var därför lite svårt att hänga med.

mamma_mia.jpg

Efter föreställningen drog vi ut i gamla stan på en pubrunda och hamnade på ett trevligt ställe i hörnet Västerlånggatan och Gåsgränd. Nån engelsk pub var det… Urmysigt!

Sen bar det iväg till Restaurang Engelen där vi hade bokat bord för kvällen. Det bjöds på Tournedous med goda tillbehör, och ett gott öl. Efter middagen gick vi en trappa ner till Kolingen, där det dansades natten lång.

Natten tillbringade vi som vanligt vid våra Stockholmsbesök på hotell och vandrarhemmet M/S Rygerfjord nere vid kajplats 14 längs Södra Mälarstrand, som låg helt istäckt i vinterkylan.

stockholm_0601.jpg

Men nu är vi i alla fall hemma igen och i morgon är det alltså dags att börja det nya jobbet för min del. Wish me luck! 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *