Dagens ordspråk.

Det kom ett mail från min gamle polare Stefan(*) idag, som jag kände att jag var tvungen att dela med mig av…

”Så länge min chef låtsas som om jag har hög lön,
så låtsas jag som om att jag har mycket att göra.”

*Fotnot: Stefan heter i själva verket något annat, eftersom jag har fått påtryckningar av denne man att inte skriva ut hans riktiga namn, ifall han mot förmodan skulle byta jobb och hans nya arbetsgivare då skulle söka efter hans namn på internet och sedan registrera hans ”personliga” värdering ovan, och uppfatta denna som skadlig för företaget. Långsökt?!

Stefan jobbar för övrigt på ett stort svenskt företag som och är vanligtvis inte att beteckna som paranoid! 🙂

Uppdatering 2006-03-14: Stefan, som vi valt att kalla honom, påpekar idag för att han inte står för ovan nämnda värdering utan bara vidarebefordrade den till mig. Han vill heller inte att jag talar om vart han jobbar, eftersom det eventuellt kan vara skadligt för hans image! 🙂

Slutsatsen av detta är att vi nu har en anonym person som vi kallar för Stefan, som jobbar på ett stort, okänt företag någonstans i Sverige, och som inte står för ovan nämnda ordspråk. Diffust!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *