Jävla kväll!

Ikväll spelar goa Göteborgsbandet Jävlaranamma på Kårhusrestaurangen på Chalmers i Göteborg. Och Jonasson är inte på plats! Skandal!
För ett par timmar sedan satt jag här med två biljetter och grät, eftersom polaren som jag skulle ha gått med, ligger hemma i feber. Kul att gå själv? NOT! I alla fall – jag har ringt runt till hela bekantskapskretsen men ingen uppskattar tydligen den här typen av finkultur! 🙂
Vad göra? -Jo, undertecknad smaskade upp ett inlägg på bandets officiella sida och skrev att jag satt och klämde på ett par biljetter här hemma. Fick napp från en go Göteborgssnubbe vid namn Lars, som inte hade några biljetter till sig och sin kompis. Så vad gör man inte, jag satte mig i bilen och dönade ner till Götet och mötte upp grabbarna vid Chalmers och de var mer än nöjda med min service och biljetterna. Så nu är jag äntligen tillbaks hemma igen – 500 kronor rikare. Gick till och med plus på hela kalaset! Tack för den!

Men nästa gång så ska JAG se Jävlaranamma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *