Problem…

Verkar vara problem att importera inläggen från min Blogger-baserade Dreambase-sida, till den här varianten. WordPress bjuder på en importmodul men eftersom webhotellet som jag ligger på (B-one) inte stöder cURL-funktionen i PHP så har jag stött på patrull vid import.
Snackade med B-one om detta men de säger att de inte stöder funktionen, och har dessutom inga planer på att implementera den. Tack för den servicen… 🙁

2 kommentarer

 1. Tjena Björn!
  Tyvärr erbjöd inte B-one (numera One) någon lösning på detta problem och inte heller efter att ha surfat runt på diverse forum så hittade jag någon lösning. Däremot upptäckte jag snart att många andra bloggare hade samma problem…

  Ett tag var jag inne på att man kunde exportera Bloggerkontots inlägg till Movable Type, för att sedan importera detta in i WordPress. Men detta var ingenting jag lyckades med heller… Fast det ska nog gå om man ger det lite tid.
  Jag gick istället den långa, tråkiga vägen och skapade om varje inlägg manuellt. Lagom kul med cirka 250+ inlägg… 🙁

  Varianten är i så fall att byta till ett webhotell där cURL-funktionen är aktiverad för PHP. Men det är ju ingenting de skyltar med så man får nog lägga ner lite tid på att maila dem och fråga.

  Skicka gärna en kommentar om du kommer på en lösning! Tack på förhand och lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *