Gratis spel.

Som jag skrivit om tidigare, så är gratis spel inget som vi datorspelare är speciellt bortskämda med – i alla fall inte legala sådana. Det finns ju mängder av piratsajter som erbjuder torrents på alla de senaste spelen, men visst känns det ändå bäst att skaffa sig spelen på laglig väg? Och eftersom Jonasson är så grymt schysst så tänkte jag samla ihop ett gäng spel som finns för gratis nedladdning. Både gamla klassiker och nyare spel!
Here goes…

Se där, ett litet urval. Mängder av fler spel finns att hitta hos bland andra Abandonia, Abandonia Reloaded och Liberated Games.

För att köra flera av de äldre spelen under Windows XP m.fl. så behöver du slanga hem DOSBos, en mycket smidig och gratis MS-DOS emulator. Och glöm inte: Som vanligt tar jag inget ansvar för det du tankar ner. Ingen support ges heller.

MYCKET NÖJE!

Publicerat den
Kategoriserat som Spel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *