Sajtnyheter.

God kväll önskar en trött Jonasson som stått på mässa hela dagen idag. Snacka om tom i huvudet och trött i benen. Det var allt bra skönt att komma hem och sjunka ner i favoritfåtöljen med en kall Pripps Blå…

Tänkte bara passa på att informera om att jag har uppdaterat kategorilistan här på Dreambase. Den har tidigare varit lite provisorisk men nu känner jag att den känns mer logisk. Det betyder att du alltså kan söka inlägg per kategori genom att helt enkelt klicka på den kategori som intresserar dig. Eller så använder du sökfunktionen, det är upp till dig…

Har tyvärr inte hunnit att läsa över alla gamla inlägg från Blogger (från nov. -04). Eftersom mitt webhotell B-One inte stöder cURL-funktionen i php5 så får jag göra allt manuellt. Inget vidare kul… Men när det väl är gjort så blir det ett digert arkiv att söka i, för den som känner sig vetgirig! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *