Yr i mössan!

God morgon! Eller god förresten, det vet’e fan! Magen har pajat ur efter gårdagens bravader.
Igår var vi nämligen ute ett gäng från förra jobbet och drack en massa öl. Först var vi på Harrys där de körde Popquiz. 25+ och tacobuffé var det också. Rätt gött! Team Jonassons bestående av Bettan och undertecknad gick och tog hem andraplatsen i musiktävlingen, vilket genererade två gratis öl i baren till undertecknad.

Senare drog vi vidare till Hotellet. Där var det 30+ och västerntema, vilket verkade höja medelåldern markant. Knökfullt men ölen var i alla fall goda – och många! Sen blev det bulle till Frölich och en fet Skeneburgare som vägamat sista biten hem…

Och nu måste jag gå på dass igen…för tredje gången! :p

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *