Hallelujah Lordi!!

FY FAN VA FETT!! 🙂
Finska metallbandet Lordi vände upp och ned på hela musikeuropa sent igår kväll när de storslaget vann hela Eurovision Song Contest med sin Hard Rock Hallelujah. Som jag skrev tidigare igår, så är det här verkligen en lång nagel i ögat på alla dem som trodde att schlager skulle vara smörig – den ska vara stenhård och övertänd!!

Nu ser vi fram emot lite hårdare bidrag nästa år, när finalen går i Helsinki för första gången. Finland har ju tidigare alltid slutat långt ner i listan, och som bäst med en sjätte plats. Nu är det slut med det! Folket har sagt vad folket vill ha – LORDI!!

lordi.esc.jpg

Förresten, det slog mig plötsligt att inget bidrag tidigare i Eurovision Song Contest har fått lika många poäng som Lordi skrapade ihop igår kväll, hela 292 poäng! Grymt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *