Såld på Lordi!

Första gången jag hörde Finlands bidrag till den stora Eurovision-schlagerfestivalen, var för ett par månader sedan. Tyckte då att skräckrockarna Lordi mest var töntiga men kul att finnarna försöker med en ny genre…år efter år! 😉

I vilket fall så började jag nysta lite i det hela igår, lagom till SVT’s Inför-program där man så lämpligt spelade Lordis låt Hard rock hallelujah. Skummade fram videon på nätet och satt och lyssnade på den ett par gånger. Fy fan vad tung den är alltså. Jag är ju en gammal rocker, och diggar ju Rammstein, Edguy, Judas Priest, Iron Maiden, Metallica med flera. Det är ju alltså riktigt bra. Konstigt att man inte hörs talas om det här gänget innan, de har ju trots allt hållt på sedan tidigt 90-tal.

Det blir till att införskaffa samtliga album med Lordi vartåt det lider!

Rock on!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *