AC/DC.

Det pulserar i rockådern när jag skummar igenom min mp3-samling och smaskar igång lite gammal go rock med AC/DC. Ni vet Angus, han den lille gubben med shorts, slips och flinka gitarrfingrar!? 😉

ac-dc.jpg

Undrar egentligen vad det har blivit av AC/DC. Sist jag såg dem var på Ullevi den 24 juni 2001. Fan vad bra det var! Lite otur med ljudet eftersom vinden låg på men annars var det som en stor kokande gryta hela Ullevi. Hela Göteborg. 50 000 rockers i ett och samma hôl! Angus drog av sig shortsen med röven mot publiken och hade förstås boxerkallingar med svenska flaggan målad i röven. Han moonade och alla vrålade! Det var tider det…

Men nu har det inte hänt något på länge. Back in black dundrar i stereon, men bandets officiella hemsida har inte uppdaterats på dryga 3 år och man börjar bli lite smått orolig att grabbarna har lagt instrumenten på hyllan. Ge oss ett livstecken, Angus!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *