Gult & blått och problem med grått…

God afton, kära blogreaders! Hoppas ni haft en solig och trevlig nationaldag! Det är alltid lika välkommet med en röd dag mitt i veckan! 😉

svenska.flaggan.jpg

Själv har jag spenderat denna förtjusande dag på en stege och målat huset. Men nu ska ni få höra;
Vi började måla fasaden igår. Den ska bli ljusgrå med mörkgrå knutar och fönsterfoder. Det roliga var att när vi målade slut första hinken färg igår kväll så lade vi ner och gick in. När vi kom ut i morse och tog fram nästa hink så…HELVETE! Färgerna var felmärkta. Konsekvensen av detta var att vi hade målat ut tio liter mörkgrå färg på fasaden. Skillnaden är ytterst liten och eftersom de ändå var märkta så kände vi oss ganska säkra. Ingalunda! Så nu har vi målat om huset en gång till idag, och får förmodligen måla det ett par gånger till. Helgen räddad med andra ord! 🙁

Sensmoralen i den här historien är förstås att du alltid ska dubbelkolla färgen, och helst provmåla den innan du slabbar ut en hel bytta på väggen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *