Vi åkte ut!

Så var då Sveriges VM-saga anno 2006 slut i och med förlusten mot Tyskland tidigare ikväll. Två tidiga mål från tyskarna i första halvleken, och en missad straff av Henke Larsson i andra så spikades kistan igen.

vm-fotboll-henke2.jpg

2-0 blev alltså resultatet till värdnationen som hade stöd av drygt 63 000 personer på läktarna – och av domaren, tycktes det. Den brasilianske huvuddomaren Carlos Simon gjorde några märkliga domslut och uppträdde heller inte proffessionellt, som när han visar ut Teddy Lucic och flinar honom rätt upp i ansiktet. Inte snyggt alls!

Fast segern var ju ganska given. Tyskarna körde över oss och styrde till stor del matchen. Dock skall väl tilläggas att Andreas Isaksson gjorde en kanonmatch i det svenska målet, trots de två baklängesmålen.

Nu tar jag av mig min blågula tröja och hänger in den i väntan på EM. Då hoppas jag att den får vara på ända till finalen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *