Senast sedda: Wallander – Luftslottet.

Go’kväll go’vänner!
Som många av er säkert redan känner till så är jag stor fan av svenska kriminalfilmer, i synnerhet Beck- och Wallander-serierna som jag följer med intresse. Senast sedda den här gången är därför nyligen släppta Wallander: Luftslottet där Krister Henriksson som vanligt axlar rollen som Kurt Wallander och vid sin sida har han Johanna Sällström och Ola Rapace.

När det gäller handling så är Luftslottet inget undantag mot de övriga filmerna. Och som vanligt visar den stora likheter med Beck, men det störs inte jag av.
Det hela börjar med ett mord och större delen av filmen kretsar kring de boende i Soldala, en gräddhylla vid kusten i Ystad. Egentligen vill jag berätta mer, men jag säger istället: SE DEN! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *