Ny jobbdator!

När jag anlände för första gången på nya jobbet i måndags så fick jag inte bara ett varmt mottagande, utan även en ny bärbar jobb-pc. Jag har inte direkt varit kräsen när det gäller sånt här för på förra jobbet släpade jag runt på en gammal IBM-tegelsten som säkert vägde 4-5 kilo (ren sirap).

hp-compaq-nx7400.jpg

Nu däremot möttes min blick av en sprillans ny HP Compaq nx7400 med 1,83GHz Intel-processor, 1Gb RAM, 80Gb hårddisk, 15,4″ widescreenskärm och tvålagers DVD-brännare osv. Det intressanta var däremot att den faktiskt är förberedd för nya Windows Vista, allt enligt nedanstående påklistrade märke. Ska bli intressant att se hur den hanterar nya grafiska interfacet Aero Glass.

windows-vista-capable.png

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *