Ny nalle igen…

Jonasson gör det igen – nytt jobb, ny mobil. Börjar få bra snurr på den här vanan nu! 😉

Nädå, skämt åsido så började jag ju faktiskt mitt nya jobb på Pengvin Affärssytem AB idag, och när jag stegade in på kontoret i morse så låg det en alldeles splitterny Sony Ericsson W810i och väntade på mig. Efter att ha petat på den en stund så kan jag lugnt säga att den är mer lik K750i än föregångaren W800i. Inget negativt i det, utan undertecknad konstaterar bara att jag nu är uppe på min 19’e mobil! 🙂

sonyericssonw810i-stor.jpg

2 kommentarer

  1. NEJ NEJ OCH NEJ, 1996: Samsung SGH-2400…

    Den släpptes 1999… Minns det väl.
    Mp3 fanns knappt på någons tunga 1996!
    Winamp (mp3 spelaren till PC) kom 1997!!

    1. Du har ju helt rätt! Jag måste ha blandat ihop årtalet och modellerna. En av nackdelarna med att ha haft såpass många mobiler. :p

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *