Senast sedda: Storm.

Igår hyrde vi DVD-aktuella filmen Storm. En svensk film med ambitioner.

Den handlar om DD, en 26-årig kille från landet, bosatt i Stockholm. Vi får följa hans glassiga liv med avstickare in i hans undermedvetna, fantasier, drömmar, minnen, serietidningar, drogor och mörker. Storm en är film som inte liknar någon annan svensk film jag sett och den tar många oerhört snäva vändningar. Den skall väl klassas som en actionthriller egentligen, men den snuddar vi en del andra genrer på vägen.

Jäkligt snyggt filmad är den i alla fall. Och vågad. Men hos mig gick den inte hem. Konstig, var min första kommentar efter att ha sett den. Och ännu har den inte smält in. Men ta gärna och besök filmens hemsida, den är lika ”konstig” och snygg som filmen själv.

stormfilm.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *