Vilken tabbe!

Aj aj… Bredbandsbolaget har trampat i klaveret. Precis när man profilerat om sig, presenterat sin nya webbsida och allt verkar vara frid och fröjd – ja då dyker det upp i brevlådan! Vad pratar jag om? Kolla följande inlägg hos IDG så får du se…

I går gjorde Bredbandsbolaget ett stort utskick till sina kunder för en ny kampanj. I pappersutskicket har bolaget förtryckt användarnas inloggningsnamn och lösenord, väl synliga för vem som helst.

Och förresten? Ägs Bredbandsbolaget av Telenor? Nu har de i alla fall samma färger och samma logga. Allt blir blått!

2 kommentarer

 1. Jösses, idag, dec 2010 är bredbandsbolaget fortfarande, i min mening, den absolut sämsta leverantören, det sämsta företaget på marknaden. Bredbandsbolaget är det värsta som kan drabba en!!! Ren jävla dynga altifrån kundservice till modem!!! Tvi vale!!! Kan bara önska dem allt ont!!!

  1. Tjena Swed!

   Har du problem med din tjänst så föreslår jag att du tar kontakt med Bredbandsbolaget (såg att du har dem som tjänsteleverantör), och försöker få problemen avlösta. Om inte det hjälper, så titta vad andra leverantörer har att erbjuda. Det finns alltid pengar att spara på att ställa operatörerna mot varandra!

   Jag hade en del problem med mina modem från Bredbandsbolaget de sista åren. Slutade med att jag bytte till Telia i våras. Och deras val av hårdvara funkar mycket bättre för mig.

   Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *