Jonasson och accelerationsfält.

Ni vet accelerationsfält? Såna där påfarter som man normalt har till motorvägar för att trafiken som skall in på motorvägen skall kunna accelerera och sedan flyta ut på motorvägen i samma tempo som övrig trafik? Japp, nu vet alla vad jag snackar om!

MEN varför vet inte folk hur man skall använda detta påfund? Varenda eviga dag på min väg till jobbet (dryga 6 mil) så hamnar jag bakom ett gäng krakar som puttrar fram i accelerationsfältet i 70-80 kilometer i timmen, för att sedan försöka hitta en lucka att smita in på den 110-väg de skall trafikera. Detta trots att trafiken på motorvägen vant lägger sig i vänster körfält för att förenkla.

Alltså, jag blir så jävla trött på såna. Man ligger där längst bak i klungan som vanligt och har petat in trean för att kunna smita in i trafiken så smidigt som möjligt, och så har man ett gäng bromsklossar framför sig som inte har fattat vad det handlar om! Och vill man försöka ta sig om dem och blåsa ut bakom så är det heldragen linje och helt tomt i backspegeln. Vad gör folk? Alltså, ACCELERATIONSFÄLT är till för att ACCELERERA i! Kom ihåg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *