Sony Ericsson-klockan recenserad!

Svenska sajten Mobil har tagit sig i kragen och skaffat fram ett ex av Sony Ericssons nya klocka MBW-100.

När det ringer visas numret på den som ringer, eller namnet om den som ringer står i telefonens telefonbok. På sidan av telefonen sitter knappar som man styr telefonens funktioner med. Den översta knappen kan jag använda för att avvisa samtal när jag ser på displayen att det är ett samtal som jag just då inte vill ta.

Läs mer på Mobil.se.

sonyericsson_mbw-100.jpg

4 kommentarer

  1. Nja, det är ingen mobil utan en nästan helt vanlig klocka. Dock kommunicerar den med mobilen via blåtand och du kan se vem som ringer i displayen på klockan och därifrån också välja att avvisa samtalet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *