Zombie outbreak på Stureplan!

Fredagen den 13 oktober, det vill säga för lite styvt en vecka sen, så kunde alla nattvandrare kring Stureplan i Stockholm bevittna en makaber syn – nämligen ett Zombie outbreak. Vad är då ett outbreak? Jo, såhär skriver CANAL+ som hade ett finger med i spelet;

”Vad är ett outbreak? Det handlar om en trend som under de senaste åren dykt upp överallt från Toronto till Hong Kong. Ett slags blandning av teater, rollspel och cirkus. Än så länge har vi inte sett några outbreaks i Sverige, och därför är vi på CANAL+ Horror Friday stolta över att presentera inte bara Sveriges första outbreak utan också ett av världens hittills största. Uppåt hundra zombies kommer fredagen den 13 oktober att inta Stureplan. Showen kryddas med skrämmande ljus- och ljudeffekter. Ett makabert skådespel i oktobernatten, i regi av Rikard Lekander (som till vardags finns i Dramatens skådespelarensemble).”

Alla vi som inte var på plats och såg detta skådespel kan ändå se några glimtar från vad som hände natten fredagen den 13’e på Stureplan. Surfa in på CANAL+ Horror Friday och tanka ner filmen, eller se den direkt online.

Uppdatering!
Hittade filmen på Youtube också, dock med lite sämre ljus och kvalitet än den du tankar hem, men för enkelhetens skull så kommer här den länken också!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8RAhdbYd4R0[/youtube]

8RAhdbYd4R0

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *