Dags för Deluxe!

Äntligen! I morgon är det dags för årets stora humorbegivenhet numero uno, nämligen ”Jag hatar snigel-show!” med Deluxe i P3 som uppträder live på Storan i Göteborg. Undertecknad kommer givetvis att vara på plats tillsammans med polarna Zabbo och Jonte och i detta nu sitter jag framför webbradion och laddar med Deluxe som sänder live från Studio 10 i Göteborg.

För dig som tittar till min blogg emellanåt så kanske du har märkt att Fredrik Zander från Deluxe-gänget har hittat hit och lämnat spännande information inför lördagen. Han berättar bland annat att man lanserar en ny ”Jag hatar snigel-tröja” på Storan. Pris cirka 120-150 kronor. Ett måste för alla fans!
Det blir även en hemlig gäst (avslöjad!) och givetvis en massa skratt, sketcher, dans och sång! Efterfest är också en självklarhet. Och då är det Sjökexet som spinnar wax, allt enligt Fredrik!

Tydligen är det nu också helt slutsålt till showen på Storan i morgon vilket bådar för en riktig toppenkväll. Hela Deluxe-gänget verkar vara enormt laddade och Fredrik berättar att repetitionerna har gått mycket bra!

Så, varmt välkomna till Sveriges framsida säger vi till Ävaa, Boggie Eriksson, Jörgen Karmapolis, Per-Sinding, Vanheden, Dirk McStride, Folköl, korsordsgubbarna, Björne, Johan, Vaktis och resten av Deluxe-gänget! Kör hårt i morgon!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *