En galen värld…

Dagens låt som också satt sig på min hjärna är Mad World med Michael Andrews feat. Gary Jules. Ni vet låten som spelas i bakgrunden i TV-reklamen/trailern till actionspelet Gears Of War till Xbox 360.

Kolla in trailern, vrid upp volymen och njut av en stilla stund i en galen värld.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Ol5mJvXbQk[/youtube]

4 tankar om “En galen värld…

  1. Skojar du eller!? Den är precis hur störtskön som helst. Jag körde den på repeat säkert 25 gånger igår kväll. Så stämningsfull! Jag hamnar i en särskild, lite melankolisk sinnesstämning när jag hör den…

  2. Nu när du säger det så låter det faktiskt som R.E.M. Men jag var helt säker på att det var Gary Jules, fast nu blir jag lite osäker…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *