En svensk S.T.A.L.K.E.R.-sajt!

Ja, jag vet. Svenska fansajten för kommande PC-liret S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl, Stalker-game.se har funnits online i åratal men det är faktiskt först nu som jag har hittat dit! För dig som väntar ihärdigt på att spelet skall bli klart så kan ett besök på sajten vara ett bra tidsfördriv innan spelet hamnar på butikshyllan.

Du hittar skärmdumpar, filmer, artwork, bakgrundsbilder, drivrutier och en massa information om spelet. Stalker-game.se håller sig givetvis med ett eget forum med många intressanta diskussioner kring det kommande spelet. Kom in och hälsa på!

2 kommentarer

 1. Tjenare Jonasson!

  Grymsida, diggar mycket på den. Har fastnat för last.fm rss’en du har. Vad är koden för att få det så? Jag har fått in min ”chart” på sidan, men det uppdateras aldrig. Hur fixar man det? Vore guld om du kunde hjälpa mig.

  Kim

 2. Tjena Kim!

  Då ska vi se om jag kan vara lite behjälplig med lite kod till Last.fm-listan här på sidan. Egentligen är det superenkelt. Bara använd följande kod på din sida;

  [a href="http://www.last.fm/user/Jonasson/?chartstyle=recentlynarrow"][img src="http://imagegen.last.fm/recentlynarrow/artists/5/Jonasson.gif" border="0" /][/a]
  Byt ut “Jonasson” på bägge ställen i koden och sätt in ditt eget användarnamn hos Last.fm istället. Koden ovan ger samma grafik som den jag har på sidan, alltså de fem mest spelade artisterna varje vecka baserat på din Audioscrobbler till Winamp eller motsvarande. Utseendet kan ställas in efter önskemål på Last.fm.

  Och sist men inte minst, glöm inte byta ut [ mot < och ] mot > i koden. Var tvungen att ändra detta för att kunna skriva koden här i kommentarerna.

  Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *