P3 Deluxe podradio vecka 44.

Förra veckans podspecial verkar ha kommit på villovägar. Men låt oss icke gråta över spilld mjölk utan istället lyfta blicken mot den jättestora hög med Deluxe i lyxigt mp3-format som kommit till oss denna dag. Laides and worms, här har ni alla de bästa bitarna från Deluxe – veckan som gick! Javisst!

Publicerat den
Kategoriserat som Humor

6 kommentarer

 1. Kul att du gillar och inte minst skriver om Deluxe! Såg att ni är ett gäng som kommer till showen på Storan den 18 Nov. Vi börjar repa i morgon och kan berätta att alla är spännda och laddad på vad som ligger framför oss.
  Hoppas ni får en kul kväll, det ser lovande ut på pappret i alla fall.

 2. Vet inte om du vet om att man får Internal 500 error på din sida när man skriver comments. Hade samma problem förr, men finns en plugin till wordpress som heter WordPress 2.0.5 TuneUp som fixar det. Cheers!

 3. Tjena Kim!
  Jag vet att det finns vissa ”500-problem” med v2.0.5 och har letat efter en väg runt detta utan att behöva gå tillbaks till v2.0.4. Men just ditt tips har jag missat. Ska kolla upp det direkt.

  Tack!!

  UPPDATERING: Tack för hjälpen Kim! Installerade denna ypperliga plugin och nu verkar allt funka fint. Återigen ett stor tack!

 4. Tjena Fredrik!

  Japp, Deluxe är det bästa som gjorts i svensk radio sedan Rally-tiden. Vi som ska till Storan och titta är minst lika spända och förväntansfulla som ni är, verkar det som. Det kommer att bli hur kul som helst – vad annars!?

  Det är ju inte utan att man går omkring hela dagarna och imiterar Karmapolis, Dirk McStride, Boogie Eriksson, Vanheden och alla de andra! 😉

 5. Tjenare Jonasson!

  Härligt att höra att allt flyter på great nu! Även de bästa kan göra missar… ;]
  Stort tack till hjälpen med skrivbords temat. Blev guld nu. Lägger upp en print så småning om också. Tack igen. Hittat mycket godis på den här sidan som helt klart fått dator tiden att ökat idag.
  Jo, en sak jag tänkte på. Kör iTunes för tillfället, för att det underlättar med syncning av ipod osv. Nu får jag inte upp albumcovers på NowPlayin’ pluginen. Självklart har jag integreat coverna i mp3n som de ska ligga vanligtvis. Men får fortf. ingen fart på det.

  Tack igen!

 6. Varsågod, det var så lite så. Vad gör man inte för att hjälpa till.
  Kul att du hittade andra trevligheter på sidan förresten.

  Har faktiskt inte kört iTunes nån gång så jag vet inte om felet ligger där eller i NowPlayin’-plugin. Dock har jag precis samma problem för enstaka mp3’or nu sen jag formaterade om datorn. Däremot hittar den folder.jpg (omslagsbild) om jag har ett album i en mapp tillsammans med bildfilen. Prova det.
  Men det har funkat även på enstaka filer, utan länk till omslaget. Den skall hämta allt från nätet om id-taggarna (artist/album/år) är korrekta.

  Från ett ämne till ett annat, så kan jag rekommendera dig att kolla under kategorin Spel & program här på sidan. Där kan finnas lite godis om du kollar bakåt i tiden…

  Ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *