Pokerkväll!

Godkväll. Klockan är nu 00.29 natten mot lördag och jag sitter här och kollar mailen och tänkte skriva ett par rader eftersom jag lyst med min frånvaro här på bloggen sedan i måndags. Har precis varit iväg och spelat lite Texas Hold’em med grabbarna ikväll. Blev dock inga bärs för min del eftersom jag tog det smarta beslutet att vara chaufför istället. Men inte fan hjälpte det – jag vann inga pengar ändå. Men man vaknar i alla fall utvilad i morgon och kan njuta av helgen i sin helhet! 😉
Annars har väl veckan som gått varit rätt bra. Har jobbat ganska hårt och spenderat två dagar (onsdag-torsdag) i vackra Höganäs nere i Skåne hos en ny kund som jag hade driftstart hos. Allt gick smidigt och de var riktigt nöjda med det datasystem som vi levererade. Känns bra!

Nu skall jag ta och krama min kudde. Natti-natti!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *